Kennis van de dashboard lampjes

Vrouwen en jongeren hebben het minste kennis van de lampjes en symbolen in het dashboard van de auto. Op 10 getoonde waarschuwingssymbolen werd gemiddeld 6 keer een goed antwoord gegeven. Mannen scoorden duidelijk beter dan vrouwen: zij wisten er gemiddeld 8 van de 10 goed te beantwoorden. Slechts 7% van de ruim 500 automobilisten die meededen aan de test hadden alle antwoorden goed. Dat toont onafhankelijk onderzoek aan. Kijk eens goed naar het instructieboekje van je auto en leer wat de lampjes betekenen. Alvast 1 belangrijke tip. Lampje oranje betekent een waarschuwing en een rood lampje betekent stoppen!

In de e-learning training van Prodrive E-Learning wordt ook stilgestaan bij kennis van de dashboardsymbolen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s