Check uw bandenspanning.

Maak deze week eens uw eigen ‘Nationale Check Je Bandenspanning’ Dag. Deze dag is weliswaar door onszelf uitgeroepen maar als u zorgt dat uw banden de juiste (eco) spanning hebben rijdt u veel zuiniger en comfortabeler. Check daarom regelmatig uw bandenspanning, het scheelt echt veel geld!

Uw auto rijdt zuiniger, u stoot minder COuit, uw banden slijten minder snel en het weggedrag verbetert.

Bekijk deze nuttige instructie eens:

 

 

TPMS, Tire Pressure Monitoring System | Dit is een systeem dat automatisch signaleert wanneer de spanning van de banden te laag is. Per 1 november as is dit systeem verplicht aanwezig op alle nieuwe auto’s. Sommige auto’s hebben dit systeem al maar het betekent niet dat u dan de bandenspanning niet meer hoeft te controleren. Het systeem geeft pas een signaal bij ca. 0.5 bar spanningsverlies en aangezien bandenspanning geleidelijk terugloopt kan het zijn dat u al tijden op een veel te lage spanning rondrijdt.
Maak daarom periodiek eens wat tijd vrij om uw eigen ‘Nationale Check Je Bandenspanning’ Dag te plannen en breng uw banden op spanning.

bandenspanning logo pdt

2 gedachten over “Check uw bandenspanning.

  1. Ik heb er ook geen zin in als ik thuis kom van werk wil ik eerst even rust pakken. en ’s morgens geen tijd ervoor. Misschien dan toch een weekend routine van maken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s