Over Mark van Prodrive

Mark Maaskant (1978) duurzaam ondernemer, vader, kookgek en racefiester/hardloper/mountainbiker is directeur van het in 1993 door zijn vader Paul Maaskant opgerichte Prodrive Training BV in Lelystad. Prodrive helpt bedrijven door middel van training, e-learning, consultancy en advies om bestuurders veiliger en zuiniger te laten rijden.

Autorijden is het gevaarlijkste gedeelte van de werkdag en autokosten staan vaak in de top 3 van grootste kostenposten binnen een bedrijf. Door een moderne auto op een moderne manier te bedienen kunnen veel kosten, verkeersleed en CO2 worden bespaard.

Practise what you preach. Duurzaam wonen en werken en bewust omgaan met energie is voor mij een way of life. Op mijn smartphone kan ik zien hoeveel energie mijn zonnepanelen opwekken, hoeveel energie mijn elektrische auto verbruikt, wanneer onze led lampen aangaan, hoeveel gas er verbruikt wordt. Op kantoor werken we nagenoeg papierloos. Ik vind het leuk om hier anderen ook enthousiast over te vertellen. Want duurzaam ondernemen is niet duur, sterker nog het levert geld op.

Waarom een BLOG met tips? | Omdat we bij Prodrive een bijdrage willen leveren aan een vermindering van het aantal verkeersongevallen en iedereen de tools willen geven om zuiniger te rijden stellen we onze kennis ook gratis en online beschikbaar, zodat nog meer mensen onze tips kunnen gebruiken en we mensen kunnen inspireren. We hopen dan ook dat wij u verder hebben kunnen helpen met wat u zocht!

Mark is regelmatig in de media als het gaat om het leveren van tips en bijdragen over veilig en zuinig rijden.

Twitter: @maaskantmark

About.me: http://about.me/markmaaskant

Linkedin: http://www.linkedin.com/in/markmaaskant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s